sandal logo

Δράση "Street tennis" την Μ.Τετάρτη 1 Μαΐου στην πλατεία Ταχυδρομείου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

To τμήμα Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τους συλλόγους αντισφαίρισης «Ο.Α.Νίκαια Λάρισας», «Ο.Α. Φοίβος Λάρισας», «Ακαδημία Αντισφαίρισης Λάρισας» και «Α.Σ. Αντισφαίριση & Ζωή», θα πραγματοποιήσουν δράση "Street tennis" την Μ.Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, στην Πλατεία Ταχυδρομείου από τις 12.00 μέχρι τις 14.00, που μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι.

Μικρά γήπεδα μίνι τένις θα στηθούν μπροστά από το κτίριο "Κατσίγρα", ώστε να δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του τένις.

Το "Street tennis" είναι μια εναλλακτική μορφή του τένις που μπορεί να παιχτεί  σε δημόσιους χώρους όπως πλατείες και δρόμους. Ο βασικός σκοπός της δράσης είναι η απόλαυση του παιχνιδιού και η διασκέδαση σε μια ανεπίσημη και φιλική ατμόσφαιρα. Να δώσει την δυνατότητα να δοκιμάσουν το άθλημα και να απολαύσουν το παιχνίδι με την καθοδήγηση των προπονητών.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη Λάρισα και στην Νίκαια φιλοξενείται από τις 23  Απριλίου 2024 έως 2 Μαΐου 2024 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Αντισφαίρισης Juniors 2024,  στο οποίο έλαβαν μέρος 1060 αθλητές. Είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση για το άθλημα του τένις στην χώρα μας και είναι η πρώτη φορά που γίνεται εκτός Αθηνών.

Σας περιμένουμε λοιπόν, να μοιραστούμε τα μυστικά του τένις προσφέροντας μια υγιή διασκέδαση.

240429 tennis juniors

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1