sandal logo

poli 12

Αιτήσεις για άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων έτους 2024

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα έτους 2024 (ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ)

Οι ενδιαφερόμενοι άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων έτους 2024, θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση μέσα από τη ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου Λαρισαίων. Πιο αναλυτικά:

Σε περίπτωση ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, θα πρέπει να υποβάλλετε αίτηση προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων – Τμήμα Κτιριακών Έργων & Αναπλάσεων.

Αίτηση προς Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών (ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ)

Μετά την έγκριση της αίτησής σας, θα πρέπει να υποβάλλετε επιπρόσθετα αίτηση προς τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων – Τμήμα Εσόδων.

Αίτηση προς Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών (ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ)

Σε περίπτωση ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, θα πρέπει να υποβάλλετε αίτηση προς τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων – Τμήμα Εσόδων

Αίτηση προς Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών (ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ)

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανά κατηγορία αίτησης καθώς και οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής των αιτήσεων αναφέρονται στην ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου Λαρισαίων.

Μετά την Οριστική Υποβολή της αίτησης, θα γίνει έλεγχος από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων.

Σε περίπτωση έγκρισής της, η τακτοποίηση της οφειλής θα γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό GR57 0172 6060 0056 0600 4883 211 της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία υποχρεωτικά θα αναγράφονται Ονοματεπώνυμο – ΑΦΜ – αιτιολογία κατάθεσης.

Η απόδειξη της τραπεζικής κατάθεσης (καταθετήριο), μπορεί να επισυνάπτεται και ηλεκτρονικά στη Ψηφιακή Πλατφόρμας του Δήμου Λαρισαίων.

Στη συνέχεια, η υπηρεσία θα «ανεβάζει» στην πλατφόρμα, στα «Παραδοτέα Έντυπα», την άδεια που αιτείται ο ενδιαφερόμενος δημότης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εσόδων στο τηλέφωνο 2413 500 313.

 

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1