sandal logo

poli 12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την υποβολή των αιτήσεων για την πρόσληψη συνολικά εκατόν τριάντα πέντε (135) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Για την ΑΙΤΗΣΗ πατήστε ΕΔΩ

Για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ πατήστε ΕΔΩ

Για το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ πατήστε ΕΔΩ

Για το ΦΕΚ 3485-22.8.20 ΚΥΑ 52878 πατήστε ΕΔΩ

Για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΑ 50175 πατήστε ΕΔΩ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες, δηλαδή από Σάββατο 22 /08/2020 έως και Τετάρτη 26/08/2020.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, με αποστολή email στην ακόλουθη διεύθυνση   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΕΣ η αίτηση πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι, δεν θα καταθέσουν δικαιολογητικά μαζί με την αίτηση.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η θα βρει

  • την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση,
  • την προκήρυξη και
  • το παράρτημα το οποίο περιλαμβάνει i) οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης, σε συνδυασμό με επισημάνσεις σχετικά με τα προσόντα και τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων και ii) τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, και το πότε και πως αυτά θα κατατεθούν, στη σελίδα του Δήμου Λαρισαίων στη διεύθυνση  larissa-dimos.gr στη διαδρομή «Ενημέρωση» και έπειτα στο πεδίο «Νέα Ανακοινώσεις» .

Επίσης η ανακοίνωση είναι αναρτημένη στο χώρο των ανακοινώσεων του Δημαρχείου.

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1