sandal logo

poli 12

Παραδίδεται ακόμα ένα τμήμα της ανακατασκευασμένης Νικηταρά

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Στην κυκλοφορία παραδίδεται αύριο Παρασκευή21 Ιουλίου, το νέο ανακατασκευασμένο τμήμα της οδού Νικηταρά, από την οδό Περικλέους εως την οδό Στρατηγού Φράγκου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης. Ταυτόχρονα οι εργασίες για το επόμενο τμήμα της οδού Νικηταρά (τμήμα από την οδό Στρ. Φράγκου έως την οδό Χρυσοχόου - Β5 φάση του παραπάνω έργου), θα συνεχιστούν από μεθαύριο Παρασκευή.

Για το λόγο αυτό θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό ΝΙΚΗΤΑΡΑ (από την Στρ. Φράγκου έως την οδό Χρυσοχόου) από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 έως και το ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 καθ’ όλο το 24ωρο.

Κατά τη διάρκεια εφαρμογής των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή θα γίνεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου σύμφωνα με το παρακάτω σχέδιο:

230720 nikitara rithmiseis

Εφιστάται η προσοχή των οδηγών γιατί κατά τη διάρκεια ισχύος των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η οδός Στρατηγού Φράγκου (από την οδό Νικηταρά έως την 25ης Μαρτίου) αλλάζει φορά κίνησης και τα οχήματα θα κινούνται πλέον από την οδό Νικηταρά προς την οδό 25ης Μαρτίου.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία όλων.

 

230720 nikitara photo1230720 nikitara photo2

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1