sandal logo

poli 12

Ετοιμότητα Κοινωνικών Υπηρεσιών ενόψει καύσωνα

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός για την προστασία των αστέγων της πόλης μας από τον επερχόμενο καύσωνα.

Στο πλαίσιο αυτό, ειδικό κλιμάκιο πραγματοποιεί συνεχείς επιτόπιες παρεμβάσεις στους δρόμους της πόλης για τον εντοπισμό και την ενημέρωση των αστέγων προκειμένου να λάβουν, εφόσον το επιθυμούν, υπηρεσίες στέγασης και προστασίας τους στις δομές της Διεύθυνσης μας.

Επιπλέον, όσοι πολίτες διαβιούν σε επικίνδυνες συνθήκες, θα έχουν τη δυνατότητα να προστατευθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες σε κλιματιζόμενους χώρους ενώ θα προσφέρονται κρύα ροφήματα.

Συγκεκριμένα από την Πέμπτη 20-7-2023 έως και την Κυριακή 23-7-2023 θα είναι διαθέσιμος από τις 8πμ έως τις 7μμ κλιματιζόμενος χώρος του Γ΄ ΚΑΠΗ, Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου, (τηλ. Επικοινωνίας 2410286576)

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι σε 24ωρη βάση λειτουργεί από τη Διεύθυνση μας τηλεφωνική γραμμή (6970236181), όπου οι πολίτες μπορούν να αναφέρουν σημεία όπου βρίσκονται άστεγοι που χρειάζονται βοήθεια.

Aπόγευμα τα μεσημεριανά δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων

Υπενθυμίζεται επίσης πως λόγω των συνεχιζόμενων υψηλών θερμοκρασιών και στο πλαίσιο της προστασίας της υγείας των εργαζομένων σε εξωτερικούς χώρους, τα μεσημεριανά δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων, ανακυκλώσιμων υλικών (μπλε κάδος) και ανακυκλώσιμου χαρτιού-χαρτονιού, ξεκινούν στις 7μμ με μόνη εξαίρεση τα δρομολόγια που αφορούν αποκομιδή των αποβλήτων και καθαρισμό των χώρων των εκάστοτε λαϊκών αγορών.

230720 kafsonas etoimotita

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1