sandal logo

larissa

Παρουσίαση βιβλίου της Στέλλας Χατζηαποστόλου "Άλλοι δρόμοι…"

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων θα παρουσιάσουν το πρώτο βιβλίο της Λαρισαίας Στέλλας Χατζηαποστόλου, με τίτλο  «Άλλοι δρόμοι…».

Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 19.00, στον χώρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Λάρισας, Ιουστινιανού 42.

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν:

η Ελπίδα Κουτσογιάννη, δημοσιογράφος της ΕΡΤ και η Εύη Παπανίκα, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ΦΜΕΑΛ.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μάρω Κυρατζούλη, πτυχιούχος Δ.Ε.Ο.Π.Σ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία θα διαβάσει και αποσπάσματα του βιβλίου.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η πρόεδρος του ΣΦΜΕΑΛ Κατερίνα Εμμανουήλ.

Η Στέλλα Χατζηαποστόλου είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Όταν αποφοίτησε, επέστρεψε στην Λάρισα και άρχισε να εργάζεται ως υπάλληλος επιχειρήσεων και κατόπιν στο δικό της φορολογικό γραφείο για πολλά χρόνια. Μόλις απεγκλωβίστηκε από τα απαιτητικά ωράρια της εργασίας της βρήκε επιτέλους τον χρόνο να κάνει πράγματα που πάντα επιθυμούσε. Αρχικά ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό προσφέροντας λίγο από τον χρόνο της στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Λάρισας, στην συνέχεια προσέφερε τις υπηρεσίες της στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Λάρισας με την ιδιότητα της εθελόντριας και αργότερα διετέλεσε Αντιπρόεδρος του προηγούμενου Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Λάρισας. Από χρόνια υπήρχε μέσα της μια μεγάλη επιθυμία να γράψει ένα βιβλίο, πράγμα το οποίο κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να υλοποιήσει.

Το βιβλίο της είναι ένα μυθιστόρημα στο οποίο αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας, η οποία γεννήθηκε κατά την διάρκεια του εμφυλίου  πολέμου και παρακολουθεί την ζωή της μέχρι σήμερα, μέσα από το κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο της κάθε περιόδου της ζωής της. 

Το βιβλίο «Άλλοι δρόμοι….» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Γραφή.

240415 vivlio xatziapostolou

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1