sandal logo

poli 12

Επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ και του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ στο Δήμαρχο Λαρισαίων

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Παίκτες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ και μέλη της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Καλογιάννης συνεχάρη την ομάδα, τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας για την κατάκτηση του τροπαίου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 – το οποίο οι επισκέπτες έφεραν στο Δημαρχείο -  ενώ στο πλαίσιο της συνάντησης εκφράστηκε η βούληση της διοίκησης της ομάδας για τη στήριξη της προσπάθειας που κάνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη ενίσχυση και εμβάθυνση της κοινωνικής πολιτικής του.

 Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της λειτουργίας των ακαδημιών του Συλλόγου για τη νέα περίοδο, ενώ η διοίκηση της ερασιτεχνικής, σε μια συμβολική κίνηση και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου,  πρόσφερε στον πρώτο πολίτη της Λάρισας, το εισιτήριο διαρκείας με αύξοντα αριθμό «ένα».

 Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Νίκος Κυριακού, ο γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Νάκας, το μέλος της Δ.Ε κ. Τάσος Τριανταφύλλου, ο προπονητής της ομάδας κ. Αβραάμ Παπαδόπουλος και αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας.

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1