sandal logo

poli 12

Καλοκαιρινή εκδήλωση του Ε ΚΑΠΗ - Αγ. Γεωργίου

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

 

Την  Δευτέρα  8 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Ε΄ ΚΑΠΗ – Αγ. Γεωργίου , πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στη λήξη των μαθημάτων της ομάδας χοροκίνησης  με υπεύθυνη δασκάλα χορού την κ. Φελέκη Αλεξάνδρα. 

Το χορευτικό παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς. Ακολούθησε πρόγραμμα κινησιοθεραπείας από την ίδια ομάδα που πραγματικά εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους. Στα μέλη που συμμετείχαν στην ομάδα χοροκίνησης απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα. 

Στην συνέχεια το μουσικό σχήμα αποτελούμενο από την κ. Πολυμέρου Αθηνά στο τραγούδι, τον κ. Μητρούλα Σπύρο στο μπουζούκι, τον κ. Φροξυλιά Χρ. στο κλαρίνο,

και τον Βαλάντη στα πλήκτρα., διασκέδασε τους ηλικιωμένους προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα. Πρέπει να σημιωθεί ότι οι μουσικοί για άλλη μια φορά συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.  

Επίσης προσφέρθηκαν  εδέσματα , πίτες και γλυκά, τα οποία ετοίμασαν οι κυρίες – μέλη του ΚΑΠΗ  με μεγάλη προθυμία και μεράκι.

Ήταν πραγματικά μία υπέροχη βραδιά, όπου συμμετείχε ένας μεγάλος αριθμός μελών, τα οπoία χόρεψαν, διασκέδασαν και ξέφυγαν από τα προβλήματα της καθημερινότητας.     

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δεληγιάννης, ο Δημοτικός σύμβουλος  και υπεύθυνος στα ΚΑΠΗ κ. Τσιαούσης,  ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Αναστασίου, ο πρόεδρος του Γ΄Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Ζέβλας,η Διευθύντρια Πρόνοιας κ.Ζιώγα ,ο κ. Σίνης υπεύθυνος του καταστήματος stegno plus , η διαμερισματική κ. Αρβανίτη και το προσωπικό του 6 Παιδικού Σταθμού.

/ 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1