sandal logo

poli 12

Στη συνοικία του Αγίου Θωμά ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Στη συνοικία του Αγίου Θωμά ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος – «Βελτιώνουμε την καθημερινότητα, πρωταγωνιστές οι πολίτες στη μάχη για μια καλύτερη πόλη»

Στη συνοικία του Αγίου Θωμά βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος. Μαζί με τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, κ.Δημήτρη Λεωνιδάκη και Πρασίνου & Τεχνικών Έργων, κ.Χρήστο Τερζούδη, παρακολούθησαν τις εργασίες συνεργείων των Υπηρεσιών Καθαριότητας αλλά και Τεχνικών Έργων για την απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, απορριμμάτων, αλλά και υπολειμμάτων κλαδέματος σε μια από τις περιοχές της Λάρισας που πληγώθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, στην οδό Θεοπόμπου.

240222 dimarxos agios thomas

240222 dimarxos agios thomas

«Η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και ιδιαίτερα η καθαριότητα της πόλης, δεν εξαρτάται μόνον από τη λειτουργία των Δημοτικών Υπηρεσιών, που θα εντείνουν τις προσπάθειές τους και θα ανταποκριθούν απόλυτα στον σκοπό και τον ρόλο τους.

Βασικός συμμέτοχος, θα έλεγα, επίσης, πρωταγωνιστής, σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο ίδιος ο πολίτης, που θα πρέπει να κατανοήσει το πόσο σημαντικός είναι ο δικός του ρόλος, επιδεικνύοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στον διπλανό του και στο σύνολο της κοινωνίας. Η συνεργασία όλων μας, υπηρεσιών και πολιτών είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία για να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης μας.

Είμαστε εδώ για να σηματοδοτήσουμε μια νέα αρχή, σε μια διαρκή μάχη για μια καλύτερη πόλη, μια διαφορετική περιβαλλοντική συμπεριφορά και στάση, το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι προς όφελος του κοινού καλού.

Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι και θα κάνουμε τα πάντα ώστε οι Υπηρεσίες του Δήμου να είναι απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, αλλά και θα εφαρμόσουμε τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό καθαριότητας, προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε κόστος».

Να σημειωθεί ότι οι παρεμβάσεις των Υπηρεσιών του Δήμου θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα στη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς θα καθαριστούν και τα φρεάτια των αγωγών ομβρίων υδάτων.

240222 dimarxos agios thomas

240222 dimarxos agios thomas

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1