sandal logo

poli 12

Συνάντηση με τον πρωταθλητή αλπικού σκι, κ.Βασίλη Παλάντζα

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Με τον νεαρό αθλητή αλπικού σκι Βασίλη Παλάντζα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων – «Τιμή για την πόλη μας και τη χώρα οι διακρίσεις του Λαρισαίου πρωταθλητή», τονίζει ο κ.Μαμάκος

 Με τον πρωταθλητή αλπικού σκι, κ.Βασίλη Παλάντζα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, με αφορμή την πρόσφατη διάκριση του νεαρού μαθητή, ο οποίος κατέκτησε την 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων U18 στη Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση (Giant Slalom), που πραγματοποιήθηκε στο Saint – Jean D’ Aulps στις Γαλλικές Άλπεις (29/01 και 3/2/2024).

Ο κ.Βασίλης Παλάντζας είναι μαθητής της Β΄Τάξης, στο 2ο Λύκειο Λάρισας, ενώ για αρκετό διάστημα ζει και προπονείται στην Αυστρία. Μίλησε με τον κ.Μαμάκο για τις προσδοκίες και τους στόχους που θέτει κάθε χρόνο, σε συνδυασμό με τις σχολικές υποχρεώσεις του, αλλά και για τις προκλήσεις στην ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο άθλημα, καθώς ο χρόνος που ξοδεύει για προπόνηση και αγώνες στο εξωτερικό -κυρίως στις Αυστριακές Άλπεις και στα υπόλοιπα βουνά της Ευρώπης, τον χειμώνα και το καλοκαίρι, είναι πολύ περισσότερος από τον χρόνο που καταφέρνει να περνά με την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο νεαρός Λαρισαίος πρωταθλητής, που θέλει να σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός, εξέφρασε την ανυπομονησία του να συνεχίσει να προοδεύει ως αθλητής, με στόχο να κάνει περήφανη τη Λάρισα και την Ελλάδα. Αναφέρθηκε επίσης στην στήριξη που λαμβάνει από την οικογένειά του, κυρίως από τη μητέρα του και την αδερφή του, που βρίσκονται κοντά του σε κάθε του προσπάθεια. Ο κ.Παλάντζας κατάφερε να ξεχωρίσει στις Γαλλικές Άλπεις ανάμεσα σε 30 αθλητές παγκοσμίου επιπέδου, κατακτώντας την 8η θέση στο GS (Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση) στην κατηγορία των U18 (Saint Jean D'Aulps), με εξίσου εξαιρετικές εμφανίσεις στη Σούπερ Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση (Chatel), καθώς και στην Τεχνική Κατάβαση (slalom) (13ος) (Morzine-Avoriaz).

«Ο Βασίλης Παλάντζας αποτελεί φωτεινό παράδειγμα του πώς η αφοσίωση, η δέσμευση και η σκληρή δουλειά οδηγούν στην επιτυχία, ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Η διάκρισή του στην παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά. Συγχαίρω τον νεαρό αθλητή για την εξαιρετική του επίδοση και του εύχομαι κάθε επιτυχία για τους μελλοντικούς του στόχους. Είμαστε δίπλα του, σε κάθε του προσπάθεια», δήλωσε ο κ.Μαμάκος, στο πλαίσιο της συνάντησης.

240219 dimarxos vasilis palantzas

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1