sandal logo

poli 12

Συνάντηση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκο, πραγματοποίησαν ο Διοικητής, κ.Γρηγόρης Βλαχάκης και μέλη της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του στη Δημαρχία Λάρισας.

Τα μέλη της διοίκησης του ΓΝΛ ενημέρωσαν τον κ.Μαμάκο αναφορικά με την πορεία των κρουσμάτων covid, γρίπης και συγκυτιακού ιού (RSV) και την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, καθώς και ζητήματα που αφορούν στην υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή (12.01.2024) τέθηκε και το θέμα της συνδιοργάνωσης ΓΝΛ και Δήμου Λαρισαίων Φιλανθρωπικής Βραδιάς για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Τέλος, συζητήθηκε και το θέμα των εργασιών που πρόκειται να ξεκινήσουν για την κατασκευή της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου, τον Απρίλιο του 2024, αλλά και για την ανακαίνιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), με τη διοίκηση του ΓΝΛ να ζητά μέριμνα, από την πλευρά του Δήμου Λαρισαίων, για τη διαχείριση τυχόν κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και ρυθμίσεων στάθμευσης, στην περιοχή -με σχετικό υπόμνημα που αναμένεται να υποβληθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, το επόμενο διάστημα.

«Είμαστε σύμμαχοι και αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία και δράση που βοηθά και υποστηρίζει τους συνανθρώπους μας που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες. Με ιδιαίτερη χαρά και ευαισθησία δεχθήκαμε το αίτημα για τη στήριξη της δράσης του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας. Παράλληλα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα μεριμνήσουν για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την εξυπηρέτηση των αναγκών των λειτουργιών του νοσοκομείου, αλλά και την ελαχιστοποίηση της όχλησης των κατοίκων της περιοχής, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών για τη νέα πτέρυγα και την ανακαίνιση των ΤΕΠ του νοσοκομείου», υπογράμμισε ο κ.Μαμάκος.

Από την πλευρά του ΓΝΛ, ο Διοικητής, κ.Γρηγόρης Βλαχάκης και τα μέλη της διοίκησης του νοσοκομείου εξέφρασαν τις θερμότερες ευχές τους για καλή θητεία στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, αλλά και την προσμονή για στενή συνεργασία σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των δύο φορέων.

Στη συνάντηση μετείχαν, ακόμη, οι κ.κ.: Αθανάσιος Ολύμπιος (Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΓΝΛ), Κωνσταντίνος Πάνος (μέλος ΔΣ), Κατερίνα Σακελλαρίου (αναπλ.μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Ψυχικής Υγείας), Ελένη Καρβούνη, Διευθύντρια Παιδοχειρουργικής Κλινικής, Δήμητρα Σαρακατσάνου, διοικητική διευθύντρια, Αναστασία Κανή (διοικητική υπάλληλος) και Ελένη Πλαϊνού (εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων).

240116 mamakos dioikisi gnl

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1