sandal logo

poli 12

Συνάντηση με την πρωταθλήτρια αλπικού σκι, κ.Θεοπίστη Γεωργιάδου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τη νεαρή Λαρισαία και πολλά υποσχόμενη πρωταθλήτρια αλπικού σκι, Θεοπίστη Γεωργιάδου, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στο Δημαρχείο Λάρισας.

Η 17χρονη αθλήτρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2024, που θα διεξαχθούν στην Gangwon της Νότιας Κορέας από τις 19 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2024.

240115 dimarxos theopisti georgiadou 2

«Είναι εξαιρετικά τιμητικό για την πόλη της Λάρισας -και τη χώρα μας, να εκπροσωπείται σε μια τόσο μεγάλη παγκόσμια διοργάνωση, όπως οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων. Εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία και στους αγώνες, αλλά και στους στόχους που θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου», είπε ο κ.Μαμάκος στη νεαρή αθλήτρια.

«Στόχος μου είναι να προσπαθήσω για το καλύτερο, μια θέση στην τριάδα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η νεαρή Λαρισαία. Η Θεοπίστη Γεωργιάδου, που φέτος τελειώνει το Λύκειο, θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, Θωμά, και να πετύχει την είσοδό της στην Κτηνιατρική Σχολή.

Προς το παρόν, ετοιμάζεται για μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής της, καθώς επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στη Ν.Κορέα, εξαιτίας των πολύ καλών επιδόσεών της το προηγούμενο διάστημα στην κατηγορία του αλπικού σκι.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, τη νεαρή πρωταθλήτρια συνόδευαν οι γονείς της, Θωμάς και Βασιλική Γεωργιάδου, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην υποστήριξη του Ε.Ο.Σ. Λάρισας και τον καταλυτικό ρόλο των στελεχών του στην ενασχόληση και την αγάπη των παιδιών τους για το συγκεκριμένο άθλημα -να σημειωθεί ότι και οι τρεις κόρες της οικογένειας Γεωργιάδου -η Θεοπίστη, η Μαρία και η Δήμητρα- ασχολούνται με το αλπικό σκι.

240115 dimarxos theopisti georgiadou 3

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1