sandal logo

poli 12

Κοπή πίτας - Συμβούλιο Κοινότητας Γιάννουλης

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Στην έδρα της Αντιδημαρχίας Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης (πρώην Δημαρχείο) στη Γιάννουλη, με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση και την κοπή πίτας του νέου Συμβουλίου της Κοινότητας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 8 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος.   

«Η Γιάννουλη είναι στην καρδιά μας. Έχει μεγάλες ανάγκες, ιδίως μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Δέσμευσή μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη, ώστε και η Γιάννουλη, αλλά και όλοι οι οικισμοί και περιοχές εκτός αστικού κέντρου του Δήμου Λαρισαίων να αποκτήσουν τη δυναμική που τους αξίζει, πάντα σύμφωνα και με τα οικονομικά δεδομένα, μετά την αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή της τοποθέτησης του Αντιδημάρχου Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης, κ.Κωνσταντίνου Βλαχούλη, εκτός του αστικού κέντρου. Η πόρτα του, όπως και η δική μου, θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους», σημείωσε ο κ.Μαμάκος, στην ομιλία του, τονίζοντας πως και ο ίδιος είναι κάτοικος Γιάννουλης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», όπως προαναφέρθηκε, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης, κ.Κωνσταντίνος Βλαχούλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, κ.Δημήτριος Λεωνιδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος, κ.Αθανάσιος Δρυστέλλας, τα μέλη του Συμβουλίου κ.κ. Κωνσταντίνος Μπαράκος, Ευανθία Ψαθά, Θάλεια Σακελλαρίου, Γεώργιος Τσιλίγκας και Κωνσταντίνος Φατούρας, καθώς και υπάλληλοι του ΚΕΠ Εργατικών Κατοικιών και της Κοινότητας. Το φλουρί της πίτας κέρδισε η κ.Φανή Κυρίτση.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων έκανε ειδική αναφορά στο έργο, τη συνεισφορά και τη στήριξη, ηθική και υλική -μέχρι και σήμερα- της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου και των εθελοντών της περιοχής προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν από την καταστροφική θεομηνία και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλες και όλους.

240111 dk giannoulis pita

240111 dk giannoulis pita

240111 dk giannoulis pita

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1