sandal logo

poli 12

Συνεχίζονται τα έργα στην οδό Νικηταρά

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:
  • Στο τμήμα από Καλλιάρχου ως Χρυσοχόου

Μετά την θεομηνία και τα προβλήματα που προκάλεσε στη λειτουργία των συγκροτημάτων παραγωγής σκυροδέματος και παραγωγής οικοδομικών υλικών, συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής στην οδό Νικηταρά (στο τμήμα από την οδό Στρ. Φράγκου έως την οδό Χρυσοχόου).

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε η κατασκευή του ποδηλατόδρομου και η σκυροδέτηση των πεζοδρομίων και των θέσεων στάθμευσης (στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων) και σήμερα ολοκληρώνεται και η πλακόστρωση του πεζοδρομίου.

Το επόμενο στάδιο είναι η Β6 φάση του παραπάνω έργου (ανακατασκευή της διασταύρωσης των οδών Στρατηγού Φράγκου και Νικηταρά και κατασκευή της ισόπεδης διάβασης του ποδηλατόδρομου).

Οι εργασίες για τη φάση Β6 θα ξεκινήσουν την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, σύμφωνα με το ΦΕΚ 2591/Β/25-5-2022 που αφορά τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (εργοταξιακού χαρακτήρα) για το παραπάνω έργο.

Για το λόγο αυτό θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό ΝΙΚΗΤΑΡΑ (από την Καλλιάρχου έως την οδό Χρυσοχόου) από την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 έως την ολοκλήρωση των εργασιών, καθ’ όλο το 24ωρο.

Θα εφαρμοστούν όσα προβλέπονται για το στάδιο Β6 της εγκεκριμένης μελέτης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (εργοταξιακού χαρακτήρα) και η κυκλοφορία θα ρυθμίζεται σύμφωνα με το παρακάτω σχέδιο:

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό ΝΙΚΗΤΑΡΑ, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία όλων.

230328 nikitara 1

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1