sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας “Αλέξης Μπατζανούλης”

Ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας “Αλέξης Μπατζανούλης”

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Με το σύνθημα “Βιβλιοθήκες Ενωμένες Πάντα” ολοκληρώθηκε, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο «100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ…», που οργάνωσε η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και υλοποίησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας “Αλέξης Μπατζανούλης”, ως μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δ. Λαρισαίων.

Στη τελετή λήξης των δράσεων όλοι οι φίλοι της βιβλιοθήκης, μικροί και μεγάλοι, γιορτάσαμε τα 100 χρόνια πορείας της Άλκης και της Ζωρζ μέσα από τις δημιουργίες των παιδιών στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, μοιραστήκαμε καλοκαιρινές αναμνήσεις, συζητήσαμε για τα δικά μας παιδικά αναγνώσματα και αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι ανανεώνοντας τη συνάντησή μας για την επόμενη ΚΕ.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους εμψυχωτές που υλοποίησαν τα εργαστήρια Βασίλη Αρβανίτη, Ειρήνη Γελαντζοπούλου, Εύη Γίτσα, Δήμητρα Γκόλαντα, Σόνια Παράσχου και Παρασκευή Τσέλιου καθώς επίσης και τους εθελοντές Στεφανία Γκουνέλα και Ευαγγελία Τσιουμάνη.

Θερμές ευχαριστίες στους γονείς και τα παιδιά που στήριξαν και φέτος, για 6 χρονιά, τις καλοκαιρινές δράσεις μας και ευχόμαστε ολόψυχα μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η συντονίστρια της ΚΕ2023

Χριστίνα Παπαδοπούλου, Βιβλιοθηκονόμος - Υπεύθυνη παιδικού τμήματος

230905 dimotiki vivliothiki

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1