sandal logo

poli 12

Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας - Οι νέοι ψηφίζουν! Οι νέοι αποφασίζουν!

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ένας από τους κυριότερους σκοπούς του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων είναι η προώθηση της ενεργού συμμετοχής των νέων στα κοινά. Έτσι, η Οργανωτική Επιτροπή του Συμβουλίου προτείνει τη διεξαγωγή μίας δράσης στην Κεντρική Πλατεία της πόλης (Πλατεία Σάπκα) με σκοπό την προώθηση της συμμετοχής των νέων στις εκλογές του Μαΐου και της ενημέρωσης σχετικά με την εκλογική διαδικασία.

Στην Οργανωτική Επιτροπή του συμβουλίου μας μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες χωρίς ηλικιακό περιορισμό. Όλοι όσοι έχουν διάθεση και όρεξη για προσφορά, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθειά μας.
Στόχος της είναι η στήριξη και η συνολική βοήθεια του Συμβουλίου. Επίσης σημαντική αρμοδιότητα της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η εγγραφή νέων μελών στο Μητρώο Νέων Πολιτών.

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας θα βρίσκεται στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, στο περίπτερο του Δήμου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απαντήσετε στις ερωτήσεις των ερωτηματολογίων σχετικά με τη συμμετοχή των νέων στα κοινά και την ενασχόλησή τους με την πολιτική.

Τι είναι αυτό που έλκει αλλά και τι είναι αυτό που απωθεί τους νέους και τις νέες από την πολιτική ζωή και τη συμμετοχή τους στα κοινά;

Όλα αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα που ταλανίζουν τους νέους θα έχετε την ευκαιρία να τα απαντήσετε το Σάββατο.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1