sandal logo

2ο Project Meeting του έργου LIFE-IP AdaptInGR

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Στις 25 & 26 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης, η 2η συνάντηση της ολομέλειας του έργου LIFE-IP AdaptInGR, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι και των 19 συνδικαιούχων του έργου.

Την πρώτη ημέρα της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκε η πρόοδος των δράσεων του έργου LIFE-IP AdaptInGR. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκε η πρόοδος που έχει επιτευχθεί στην προετοιμασία των πιλοτικών έργων προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, την παραγωγή δεδομένων κλιματικών προβολών, την επικαιροποίηση της μελέτης εκτίμησης των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην Ελλάδα, τον διαδικτυακό  πληροφοριακό κόμβο για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, την ανάπτυξη μεθόδων και δεικτών παρακολούθησης και αξιολόγησης των δράσεων προσαρμογής σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, καθώς και την αποτύπωση και μόχλευση συμπληρωματικών πόρων για την υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή.

Τη 2η ημέρα της τηλεδιάσκεψης, συζητήθηκαν οι στόχοι, οι επιδιώξεις, τα παραδοτέα και τα ορόσημα της επόμενης χρονικής περιόδου (2021-2026), η επικείμενη τροποποίηση της Σύμβασης Επιχορήγησης, καθώς και ο προγραμματισμός των επόμενων δράσεων του έργου.

200714 adapt4

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1