sandal logo

  • Home
  • LIFE - AdaptInGR
  • Διοργάνωση σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς στο θέμα της «Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή» από το έργο LIFE-IP AdaptInGR

Διοργάνωση σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς στο θέμα της «Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή» από το έργο LIFE-IP AdaptInGR

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκίνησαν στις 7 Μαρτίου 2020 τα επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς του έργου LIFE-IP AdaptInGR. Είχε προηγηθεί πιλοτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στις 15 Φεβρουαρίου 2020 στο κτήριο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Περιβάλλοντος.

Στόχος των σεμιναρίων είναι  η ενίσχυση των γνώσεων των εκπαιδευτικών αναφορικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και την προσαρμογή σε αυτή, καθώς και η παρουσίαση παραδειγμάτων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για την προσαρμογή, που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο σχολικό πρόγραμμα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Οι προτεινόμενες εκπαιδευτικές δράσεις περιλαμβάνονται στον «Οδηγό Εκπαιδευτικών και Εκπαιδευτικό Υλικό για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή» ο οποίος έχει παραχθεί στο πλαίσιο του έργου LIFE-IP AdaptInGR.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί στο σύνολο των περιφερειών της Ελλάδας. Οι εκπαιδευτικοί, μπορούν να ενημερωθούν αναφορικά με τον χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής των σεμιναρίων στην ενότητα «Εκδηλώσεις» του ιστοτόπου του έργου LIFE-IP AdaptInGR.

200714 adapt2

2007014 adapt3

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1