sandal logo

  • Home
  • LIFE - AdaptInGR
  • Το έργο LIFE-IP AdaptInGR στην επίσημη παρουσίαση του εργαλείου ADAPT2CLIMAtool

Το έργο LIFE-IP AdaptInGR στην επίσημη παρουσίαση του εργαλείου ADAPT2CLIMAtool

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το έργο LIFE-IP AdaptInGR συμμετείχε στην παρουσίαση του διαδικτυακού εργαλείου ADAPT2CLIMAtool, στις 26 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, στην Πάτρα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εκπρόσωποι του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  παρουσίασαν τη δράση των φορέων τους στο έργο LIFE-IP AdaptInGR και ανέδειξαν τις συνέργειες και τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο έργων.

Το εργαλείο ADAPT2CLIMAtool συμβάλλει στην προσαρμογή της γεωργίας στην κλιματική αλλαγή και συνεπώς στην υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, που αποτελεί και τον βασικό στόχο του έργου LIFE-IP AdaptInGR. Το εργαλείο ADAPT2CLIMAtool θα είναι προσβάσιμο και μέσω του υπό ανάπτυξη Εθνικού Διαδικτυακού Πληροφοριακού Κόμβου για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή του έργου LIFE-IP AdaptInGR, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχεια και η βιωσιμότητα του και μετά τη λήξη του έργου LIFE ADAPT2CLIMA. 

200714 adapt1

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1