sandal logo

Ενημερωτική ημερίδα παρουσίασης του έργου CLEVER Cities

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα παρουσίασης του έργου. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, παρουσιάστηκε η συμμετοχή του Δήμου στο εταιρικό σχήμα του έργου από την Αν. Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού, κ. Μαρία Νικολαΐδου, Μηχανικό Χωροταξίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης και υπεύθυνη του έργου.

Ακολούθησε η εισήγηση του κ. Αντώνη Κατσαρού, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, μέλους της ομάδας έργου, σχετικά με Αστικές Nature-Based Solutions (NBS) στη διαμόρφωση του δημόσιου χώρου.

Από τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων, η Αν. Προϊσταμένη και Γεωπόνος, κα Αγγελική Παπαδοπούλου και ο Αν. Προϊστάμενος του Τμήματος Αστικού & Περιαστικού Πρασίνου, Περιβαλλοντολόγος και μέλος της ομάδας έργου κ. Χρήστος Μανούσιος, παρουσίασαν τη λειτουργία της Διεύθυνσης και τον ρόλο της στη διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης.

Στη συνέχεια, η κα Νεοκλεία Βολοβίνη, Αρχιτέκτονας Τοπίου και μέλος της ομάδας έργου του προγράμματος LIFE-IP “AdaptInGR”, αναφέρθηκε στις προκλήσεις του σήμερα που διαμορφώνουν τους δημόσιους χώρους του αύριο.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του κ. Αντώνη Μόρα, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, για το σχεδιασμό, τη διαμόρφωση και τις χρήσεις του κτήρίου και του χώρου του Πάρκου Καινοτομίας JOIST, με τίτλο "Πως να επαναχρησιμοποιήσεις ένα κτήριο για να προσαρμόσεις μια κοινότητα που δε γνωρίζεις".

Πρόγραμμα ημερίδας

Πόστερ

Παρουσιάσεις

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1