sandal logo

poli 12

Μίσθωση ακινήτων για τη στέγαση υπηρεσιών του ΚΑΠΗ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  280/2013

Διακηρύττει ότι:

Προκειμένου ο Δήμος Λαρισαίων να προβεί στη μίσθωση των παραπάνω ακινήτων για την στέγαση υπηρεσιών των ΚΑΠΗ, και στις παραπάνω τοποθεσίες - συνοικίες προκηρύσσει μειοδοτικό διαγωνισμό ο οποίος θα γίνει στο Δημαρχιακό Κατάστημα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ. 270/81.

Τα ακίνητα θα πρέπει να βρίσκονται κατά το δυνατόν εγγύτερα στις παραπάνω τοποθεσίες.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν προσφορά ενδιαφέροντος στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδoύ Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος στις 18 του μηνός Ιουλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 και εγγυητική επιστολή ποσού 100 € .

Ο διαγωνισμός θα γίνει από την Οικονομική Επιτροπή στις 25 του μηνός Ιουλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00.

Οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται με την αίτηση τους να επισυνάψουν σχέδιο κάτοψης του προσφερομένου ακινήτου καθώς και την οικεία οικοδομική άδεια.

Ο ιδιοκτήτης ή νομέας του χώρου που ενδιαφέρεται να τον εκμισθώσει πρέπει να προσκομίσει σχετική υπεύθυνη δήλωση περί της νομιμότητας της κατασκευής και της διαμόρφωσης αυτού στη σημερινή του κατάσταση, με αποδοχή του άμεσου αποκλεισμού του και της κατάπτωσης της εγγύησης υπέρ του Δήμου σε περίπτωση διαπίστωσης οποιασδήποτε πολεοδομικής παράβασης (απαραίτητη βεβαίωση χρήσης γης) και Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης.

Τα έξοδα της δημοσίευσης της περίληψης της διακήρυξης βαρύνουν τον τελευταίο μειοδότη.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην δημοπρασία μπορούν να λάβουν την πλήρη διακήρυξη από τη Διεύθυνση Κοινωνικών Δράσεων, Τμήμα Υποστήριξης, Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος (Πληροφορίες κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Διεύθυνσης Κοινωνικών Δράσεων Τηλ. 2410-680215 και Νίκη Κουτσουρούμπα Τηλ. 2410-680224) είτε από την ιστοσελίδα του Δήμου στην διεύθυνση http://www.larissa-dimos.gr/ στην ενότητα Προκηρύξεις Έργων Προμηθειών.

 

Να δημοσιευθεί την 29 / 06 /2013 σε μία εφημερίδα της πόλεως ή του νομού καθώς και σε μία των ημερησίων εφημερίδων Αθηνών ή Θεσσαλονίκης.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

 

 

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ

 

Επισυναπτόμενα:
Download this file (kapi.doc)kapi.doc[ ]41 kB265 Downloads

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1