sandal logo

poli 12

Ομαδικά εργαστήρια για ανέργους

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας και του Κέντρου Κοινότητας Παράρτημα Ρομά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Συγκεκριμένα πρόκειται να υλοποιηθούν κατά το μήνα Ιανουάριο νέα εργαστήρια συμβουλευτικής για ανέργους με θέμα «Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας – Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης Εργασίας», όπως συμπλήρωση του βιογραφικού σημειώματος και της συνοδευτικής επιστολής, καθώς και ανάπτυξη δεξιοτήτων στη λήψη επαγγελματικής απόφασης.

Τα εργαστήρια στοχεύουν στην ενδυνάμωση του εργασιακού προφίλ των ωφελουμένων και θα υλοποιηθούν στους χώρους του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ (Παράρτημα Θεσσαλίας),Τζαβέλα 4, Τ.Κ. 41222, Λάρισα.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμου 3Α, τηλ. 2410680242 & 2410680250, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.larissa-dimos.gr/el/component/k2/item/241-kentrokoinothtas και Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45, τηλέφωνο: 2410-231.122, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Κοινότητας και το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσονται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1