sandal logo

poli 12

Σχέδιο Προϋπολογισμού 2013 και Σχέδιο Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Παρουσιάζεται το σχέδιο του  Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2013 και το σχέδιο του Ετήσιου Προγράμματος  Δράσης του Δήμου Λαρισαίων.

O  προϋπολογισμός καταρτίστηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του   Ν.3852/2010 (Καλλικράτης) και  εντός των χρονικών περιθωρίων που ορίζονται στο Νόμο καθώς η τελευταία ΥΑ (οδηγίες για την κατάρτιση του προϋπολογισμού των δήμων, οικονομικού έτους 2013, ήταν η ΑΡ ΠΡΩΤ 47490/18-12-2012), με τελική ημερομηνία για την έγκρισή του την 31-1-2013.

Στον προϋπολογισμό έχουν εγγραφεί όλα τα έσοδα και οι δαπάνες του Δήμου για το 2013. Είναι  δεδομένο  ότι ο προϋπολογισμός εκφράζει τους στόχους και τις προτεραιότητες που θέτει η Δημοτική Αρχή για την επόμενη χρονιά, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ωστόσο στις σημερινές συνθήκες η προσπάθεια πρακτικά εξαντλείται στην αξιοποίηση των όποιων δυνατοτήτων εσόδων υπάρχουν προκειμένου να αντιμετωπιστούν αφ’ ενός μεν οι ανελαστικές λειτουργικές δαπάνες του Δήμου, των Νομικών του Προσώπων και των οξυμένων πλέον κοινωνικών αναγκών που αυτά καλύπτουν, αφ’ ετέρου δε με αξιοποίηση των ειδικών χρηματοδοτήσεων που αναμένονται για να εξοφληθούν τα δημιουργηθέντα έως τώρα χρέη μας.Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει  το πιθανολογούμενο ύψος των προβλέψεων τόσο για τα έσοδα, κυρίως για τα έκτακτα από επιχορηγήσεις, όσο και για τα έξοδα, κυρίως στο σκέλος των επενδύσεων.

Αναλυτικός Πίνακας Εσόδων

Αναλυτικός Πίνακας Εξόδων

Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης

Τεχνικό Πρόγραμμα

Τεχνικό Πρόγραμμα - Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

Θα μας ενδιέφερε να συγκεντρώσουμε τυχόν παρατηρήσεις και προτάσεις σας. Παρακαλούμε στις εισηγήσεις σας να δηλώνετε συγκεκριμένα τον κωδικό εσόδου/εξόδου στον οποίο αναφέρεστε όταν πρόκειται για επισημάνσεις σχετικές με τα προτεινόμενα και να είστε συγκεκριμένοι κατά την υποβολή νέων δράσεων.

Για την καλύτερη οργανωτικά υποστήριξη της συγκέντρωσης των προτάσεων αυτών θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου με:

το Τμήμα Υποστήριξης της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θέματα Προϋπολογισμού)

και το Τμήμα Σχεδιασμού της Δ/νσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θέματα Ετήσιου Προγράμματος Δράσης).

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1