sandal logo

larissa

Μεταδόσεις παραστάσεων από το National Theatre of Great Britain στο Θεσσαλικό Θέατρο από τη Δευτέρα 16/11/2020

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το Θεσσαλικό Θέατρο φέρνει στην πόλη της Λάρισας το φημισμένο πρόγραμμα του Royal National Theatre, NT Live, προσφέροντας στο θεατρόφιλο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει σε μαγνητοσκόπηση σπουδαίες παραγωγές του ιστορικού θεάτρου.

Οι προβολές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, στις 8μ.μ., θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Δευτέρα, στο θέατρο «Κώστας Τσιάνος» και θα περιλαμβάνουν ελληνικούς υπότιτλους.

Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις παραστάσεις: Όνειρο θερινής νύχτας, Συρανό ντε Μπερζεράκ, Όλα για την Εύα, The Audience, Fleabag, Ήταν όλοι τους παιδιά μου, Αντώνιος και Κλεοπάτρα, Βασιλιάς Ληρ, Φρανκεστάιν.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, στις 8μ.μ.

Ουίλιαμ Σαίξπηρ Άμλετ

Μαγνητοσκοπημένη προβολή από το Barbican Centre στο Λονδίνο, με ελληνικούς υπότιτλους

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ Benedict Cumberbatch («Sherlock», «The Imitation Game», «Frankenstein»).

Καθώς η χώρα προετοιμάζεται για πόλεμο, μια οικογένεια χωρίζεται βίαια στα δύο. Καταναγκασμένος να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα του, αλλά και παραλυμένος από το βάρος αυτού του καθήκοντος, ο Άμλετ μαίνεται ενάντια στην αδυναμία του, γεγονός που απειλεί την ψυχική του υγεία αλλά και την ασφάλεια του κράτους.

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 10 €, Φοιτητικό - Συνταξιούχοι (άνω των 65 ετών) – Ομαδικό (άνω 10 ατόμων): 8 €, Ανέργων - Α.Μ.Ε.Α: 5 €.

Απαραίτητη η κράτηση λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων. Κρατήσεις: Τετάρτη έως Κυριακή 10π.μ. - 1μ.μ. . απόγευμα 6μ.μ. – 9μ.μ. 2410 – 533417.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1