sandal logo

larissa

Δημοτική Πινακοθήκη - Διεθνής Ημέρα Μουσείων, «Defrag»

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ 21:00 ΕΩΣ 23:00

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς ημέρας Μουσείων, καλεί την ομάδα OFF ART για την διοργάνωση μιας δια καλλιτεχνικής βραδιάς γιορτής της τέχνης.Η ομάδα θα συνδέσει καλλιτέχνες και τέχνες υπογράφοντας το defrag και ακροβατώντας ανάμεσα στην κληρονομιά και την σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα θα ντυθεί με ήχους από την ευρύτερη ηλεκτρονική ambient και avant garde μουσική παράδοση στο αίθριο του ισογείου, ενώ μέσα στην πολύ πρόσφατα επανασχεδιασμένη μόνιμη έκθεση της Συλλογής Κατσίγρα, performers θα μεταφράσουν σε δράση μιας συνεχόμενης ώρας, την μαγεία που αποπνέει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόλογες συλλογές τέχνης της Ελλάδας.

projection mapping: Αντώνης Μόρας, Λευτέρης Μπατζανούλης
γραφιστικά: Γιάννης Μαρκάτος
κοστούμια: OFF ART/ Fab Jonkers, Θεσσαλικό Θέατρο
xορεύουν στην μόνιμη συλλογή: Μαρία Κυρμά, Λαμπρινή Πολύζου, Βάσω Σουλτούκη
μουσική επιμέλεια: dj Le comte

σκηνοθεσία- χορογραφία: Ρούλα Καραφέρη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΜΟΥΣΕΙΟ Γ.Ι. ΚΑΤΣΙΓΡΑ
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2-ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑ
Τ. 2410 616266
F. 2410 621204
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.katsigrasmuseum.gr

190510 defrag

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1