sandal logo

larissa

Θεατρική Παράσταση - Τρίπλες και Τριπλέτες

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης, δια της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα 11/12,ώρα 19:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ του Μουσικού Σχολείου Λάρισας και την Τρίτη 12/12, ώρα 19:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ του 15ου Γυμνασίου Λάρισας την παράσταση «Τρίπλες και Τριπλέτες».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος - Λάρισα η «Πόλη που Μαθαίνει» καθώς προάγει την κουλτούρα συνεργασιών και δικτύωσης μεταξύ των φορέων και των υπηρεσιών με στόχο την υποστήριξη και την προώθηση δράσεων πολιτιστικού ενδιαφέροντος για το ευρύ κοινό.

Λίγα λόγια.

Η παράσταση είναι της χορογράφου Μέντης Μέγα, μυεί τους εφήβους αλλά και ενήλικες, με τρόπο πρωτότυπο και ανατρεπτικό, στα μεγάλα ερωτήματα της τέχνης, φέρνοντάς την «αντιμέτωπη» με το συναρπαστικό κόσμο του αθλητισμού.

Το «Τρίπλες και τριπλέτες» αξιοποιεί τη συνθήκη των δημοφιλών reality shows επιβίωσης και επίδειξης ταλέντων, για να την ανατρέψει ολοκληρωτικά και πολύ χιουμοριστικά.

Ξεχάστε τους νικητές και τους ηττημένους, τον οπαδισμό και την εμπορευματοποίηση της δεξιότητας, τα στερεότυπα ομορφιάς και σωματικής ευεξίας. Στην τέχνη, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Εδώ, αντί για τα καλάθια, άλλα πράγματα μετρούν. Ή, όπως έλεγε ένα γκράφιτι, «η ποίηση είναι ένα extreme σπορ».

Χορογραφία & Δραματουργία: Μέντη Μέγα

Σύνθεση μουσικής (σε συνεργασία με τους ερμηνευτές): Χρύσανθος Χριστοδούλου

Βοηθός χορογράφου: Αντώνης Στρούζας

Ενδυματολόγος & Επιμέλεια αντικειμένων: Μαργαρίτα Χατζηιωάννου

Ερμηνεύουν οι: Νάντη Γώγουλου, Αλέξανδρος Λασκαράτος, Αλίν Μπατανιάν, Αριάδνη Παπαπαναγιώτου, Χριστίνα Ράινχαρτ, Περικλής Σκορδίλης, Αντώνης Στρούζας, Στέλιος Χατζηκαλέας, Βιβή Χριστοδουλοπούλου.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.sgt.gr/gre/SPG1966/

Για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της πόλης, οι παραστάσεις θα δοθούν στα κλειστά γυμναστήρια μπάσκετ του 15ου Γυμνασίου και του Μουσικού Σχολείου Λάρισας κατά τις πρωινές ώρες.

Για το ευρύ κοινό θα δοθούν 2 απογευματινές παραστάσεις.

Η διάρκεια της παράστασης είναι μια 1 ώρα και 15 λεπτά.

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Όσοι σύλλογοι, σωματεία, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικές δομές ενδιαφέρονται, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://goo.gl/forms/654PXdn8IC9nOliw2.

Ο αριθμός των θεατών σε κάθε παράσταση δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 120 άτομα, σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, πρωινές ώρες 7:00 – 3:00, στην κα Νάτσιου Βάγια 2410680205.

171207 triples

www.sgt.gr

Κρατάς το εισιτήριό σου.

Ο χώρος είναι έτοιμος.

Έχει κόσμο, όλοι στη θέση τους.

Να, και οι ...

 

Για πληροφορίες στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, πρωινές ώρες 7:00 – 3:00, στην κα Νάτσιου Βάγια 2410680205.

 

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1