sandal logo

larissa
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Εκδηλώσεις
  • Εκδήλωση με θέμα τις ΙΟΓΕΝΕΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ B & C από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων

Εκδήλωση με θέμα τις ΙΟΓΕΝΕΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ B & C από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

H Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Παθολογική Κλινική και το Ομώνυμο Ερευνητικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) «ΕΞΟΔΟΣ», διοργανώνουν τη Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:30, στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΙΟΓΕΝΕΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ B & C»

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Σ. Αγαπητός, ταμίας του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Ιογενείς Ηπατίτιδες από τη σκοπιά του Έλληνα ασθενούς), η Χ. Θεοδωρίδου, πρόεδρος του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡχω» (Ιογενείς Ηπατίτιδες και μεταμόσχευση ήπατος) και η Μ. Πεντεδέκα Υπεύθυνη Έρευνας του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) «ΕΞΟΔΟΣ» (Ιογενείς ηπατίτιδες & εξάρτηση).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί προβολή οπτικοακουστικού υλικού της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η.) για τις Ιογενείς Ηπατίτιδες.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τις Ιογενείς Ηπατίτιδες και η ενημέρωση του για τους τρόπους μετάδοσης, πρόληψης αλλά και έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας των ατόμων που έχουν προσβληθεί. 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος Γ.Ν. Νταλέκος, Καθηγητής Παθολογίας, Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής και του Ομώνυμου Ερευνητικού Εργαστηρίου της Ιατρικής Σχολής του Π. Θ.

Για την αφίσα της εκδήλωσης, πατήστε ΕΔΩ

Για την πρόσκληση, πατήστε ΕΔΩ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1