sandal logo

larissa
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Εκδηλώσεις
  • Πρόγραμμα εκδηλώσεων Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

“ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ!”


Από 12 Δεκεμβρίου 2014 έως 6 Ιανουαρίου 2015

Το φετινό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του την κινητοποίηση των δομών της που σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης θα προσφέρουν στους Λαρισαίους, μικρούς και μεγάλους, εκδηλώσεις ποιότητας και στο πνεύμα της γιορτής.

Είναι σημαντικό που στις φετινές εκδηλώσεις δημιουργούνται νέοι θεσμοί για παιδιά όπως “η γωνιά του παραμυθιού” στο Μύλο του Παππά, η επαναλειτουργία του Τιριτόμπα, ενώ καθιερώνεται πλέον η εμφάνιση των μουσικών σχημάτων στους δρόμους και τις πλατείες που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της Αντιδημαρχίας. Ακόμη, η συμμετοχή και συνεργασία των θεατρικών εργαστηρίων, ομάδων, σχολών χορού, ωδείων με παραστάσεις, συναυλίες και δρώμενα.

Η φιλοσοφία είναι η συνδημιουργία, η σύμπραξη και η συνέργεια σε όλα τα επίπεδα. Το μήνυμα είναι “αυτές τις γιορτές θα τις περάσουμε μαζί”.

Επισυναπτόμενα:
Download this file (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ_ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ_2014-FINAL.pdf)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ_ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ_2014-FINAL.pdf[ ]531 kB246 Downloads

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1