sandal logo

larissa

Υψώνουμε ΤΟΙΧΟ ενάντια στη ΦΤΩΧΕΙΑ - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φτώχειας

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Θέμα: Σήμερα στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία «Υψώνουμε Τοίχο Ενάντια στη Φτώχεια»

Σήμερα, Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 από τις 19:00 έως τις 22:00 στην  κεντρική πλατεία της Λάρισας οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνουν εκδήλωση με τη συμμετοχή σχολών χορού και συλλόγων της πόλης μας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να υψώσουμε όλοι μαζί μια φωνή ενάντια στη φτώχεια αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας. Για το λόγο αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, ειδών ένδυσης και υπόδησης, φαρμάκων και παραφαρμακευτικού υλικού για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη και εξυπηρετούνται καθημερινά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Συσσίτιο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.

‘Ένας τοίχος ενάντια στη φτώχεια θα περιμένει τους επισκέπτες να εκφράσουν με μια λέξη, μια φράση, ένα σκίτσο και όπως αλλιώς επιθυμούν τα συναισθήματα που τους γεννά η μέρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10λεπτες ενημερώσεις για θέματα υγείας που μας αφορούν όλους από το Κοινωνικό Φαρμακείο και  ενημερώσεις για τις εναλλακτικές καλλιέργειες από το Δημοτικό Λαχανόκηπο και την Εναλλακτική Κοινότητα «Πελίτι» που θα χαρίσει και ντόπιους σπόρους. Παράλληλα το Happy Kids, η Μπαλονομάνια, η Carlina, το βιβλιοπωλείο Γραμμή και το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρισας θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Η βραδιά  θα ολοκληρωθεί με την παρουσία του Κέντρου Λαογραφικών Ερευνών (ΚΕΛΕ), του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αβέρωφ «Ο Θετταλός», της Σχολής Κλασσικού και Σύγχρονου χορού της Μαρίας Δαλαμάγκα, του Dance Club Larissa, της Σχολή Χορού  Independence Studio, της Let’s Dance και της Real Dance.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1