sandal logo

larissa

Θετική η συμμετοχή στον καθαρισμό του Πηνειού

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Θετική και ενθαρρυντική ήταν η συμμετοχή των Λαρισαίων στο κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων για τον καθαρισμό στις όχθες της εσωτερικής κοίτης του Πηνειού.

/

Εκατοντάδες Λαρισαίοι, με έντονη τη συμμετοχή μαθητών και μικρών παιδιών, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στον Πηνειό και για δυο περίπου ώρες καθάριζαν τις όχθες κατά  μήκος της εσωτερικής κοίτης. Με σακούλες, γάντια και τσουγκράνες  που μοίρασαν υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας καθάρισαν τις όχθες από σκουπίδια, στέλνοντας  μήνυμα υπέρ της συμμετοχής και του εθελοντισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος και ειδικότερα της παραπήνειας περιοχής.

/

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης απευθυνόμενος σε όσους συμμετείχαν στη δράση, αφού τους ευχαρίστησε θερμά για την ανταπόκριση, σημείωσε πως θα υπάρξει και συνέχεια αφού, όπως τόνισε, είναι υπόθεση όλων μας η συνέργεια και η συνεργασία με στόχο τη βελτίωση του περιβάλλοντος  και της καθημερινότητας στην πόλη.

/

Στο κάλεσμα της νέας δημοτικής αρχής ανταποκρίθηκαν μεταξύ άλλων οι Ενεργοί Πολίτες, ο Σύλλογος Φίλων του Πηνειού, ομάδες προσκόπων, μαθητές σχολείων και φροντιστηρίων της πόλης, η Λέσχη Vespa Λάρισας, απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης , ενώ στις όχθες του Πηνειού βρέθηκαν ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. κ. Χρήστος Κέλλας, ο περιφερειακός σύμβουλος της Οικολογικής Θεσσαλίας κ. Νίκος Πουτσιάκας και πλήθος κόσμου. 

/

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1