sandal logo

larissa

Προβολή της ταινίας “Εν Ελληνική Επαρχία 2013 μ.μ.”

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Προβολή της ταινίας

“ Εν Ελληνική Επαρχία 2013 μ.μ.”

στο Θέατρο του Μύλου 

  Οι δύο πρώτες προβολές της ταινίας με τίτλο: “Εν Ελληνική Επαρχία 2013  μ.μ.” θα γίνουν στο Θέατρο του Μύλου την Τρίτη 14 και Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, ώρα 9.00 μ.μ   Οι δύο πρώτες προβολές διοργανώνονται με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και του Θεσσαλικού Θεάτρου. Η είσοδος είναι 3,00 ευρώ και τα έσοδα  θα διατεθούν για κοινωνικούς σκοπούς. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα και το σύνολο των συντελεστών είναι  Λαρισαίοι.

/

Το θέμα της ταινίας εστιάζει στα συναισθήματα  που βιώνουν οι  Έλληνες πολίτες τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης όπως ο φόβος, η ανασφάλεια, η απειλή της ανεργίας  αλλά και στις παρενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν  στην ομαλή ψυχική και διανοητική λειτουργία τους. Όταν αυτά τα συναισθήματα βιώνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς παράλληλα να διαφαίνεται  κάποια ελπίδα στο άμεσο μέλλον, τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι καθοριστικές σε επίπεδο βιολογικό, ψυχικό αλλά και σε επίπεδο ιδεολογικού προσανατολισμού.  Σύγχρονοι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι απ' όλες τις οδύνες που συναντά ο άνθρωπος στη ζωή του, η αγωνία και η  αναμονή  είναι οι πιο ανυπόφορες.

/

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Δημητρούλια, η διεύθυνση φωτογραφίας του Βασίλη Αγγλόπουλου, τα σκηνικά και κουστύμια του  Κώστα Βαρνά, κάμερα Βασίλη Αγγλόπουλου, με βοηθούς τους Χρήστο Δόλγηρα και  Κώστα Πολύζο, η επεξεργασία ήχου -ηχοληψία- μοντάζ είναι της Κωνστανίνας Σδράλη, ειδικός σύμβουλος ο Λευτέρης ΣιάκηςΠαραγωγή: ”Εν χώρω”  Νικηταρά 16 ,Λάρισα.

/

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Θεοδώρα Κακάτσιου, Πέτρος Θώδος, Νίκος Ζαρκογιάννης,  Κώστας Βαρνάς, Χρήστος Βαμβατήρας, τα μέλη του συλλόγου “Φίλων Αργεντίνικου tango Λάρισας” Κωνσταντίνος – Έφη Χαλντούπη και τριάντα  μέλη του συλλόγου.

/

Προπώληση εισιτηρίων και κρατήσεις θέσεων στα γραφεία του Θεσσαλικού Θεάτρου (Μύλος του Παππά, 2ος όροφος) από την Πέμπτη 9/10 έως την Τετάρτη 15/10 και ώρες 10:00-13:00.

/

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1