sandal logo

larissa

Ημερίδα για το επιδοτούμενο πρόγραμμα "ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ"

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος Λαρισαίων και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη
«Δίκτυο Επιχειρήσεων Δημιουργικού Τομέα»

 

σας προσκαλoύν

στην Ενημερωτική Ημερίδα που θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10:00 πμ. στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, Ρούσβελτ Φραγκλίνου 59.

 

Η ημερίδα έχει ως αντικείμενο την ενημέρωση των δυνητικά ωφελουμένων της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών φορέων για τις δράσεις και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τη συμμετοχή τους στο επιδοτούμενο πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ», το οποίο αποσκοπεί στην κοινωνική, επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριοποίηση 80 ανέργων του Δήμου Λαρισαίων.

 

 

 

Η πράξη «Θυρίδες Ανάπτυξης και Λειτουργίας Επιχειρήσεων στο Δημιουργικό Τομέα», υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1