sandal logo

larissa

Οι Gadjo Dilo στο Μουσικότροπο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σπουδαίες συναυλίες, βιωματικά εργαστήρια, προγράμματα για παιδιά, παιδικές παραστάσεις και έκθεση ζωγραφικής, συνθέτουν το παζλ αυτού του δημοφιλούς φεστιβάλ που μας φέρνει κοντά στη μουσική με το δικό του τρόπο.

Τον Μάρτιο, μέσα από ένα πλήθος εκδηλώσεων, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα πολύ αγαπητό μουσικό συγκρότημα, τους Gadjo Dilo.

Οι Gadjo Dilo παντρεύουν την τσιγγάνικη jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από τον θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του '50 και '60, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στιλ, το "Manouche De Grec".

Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έντονο το "Ελληνικό" στοιχείο αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazz standards και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στις 20:30 στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Προπώληση εισιτηρίων στο https://www.viva.gr/tickets/music/gadjo-dilo/larisa-dimotiko-odeio/ καθώς και στο Public (Κούμα 6, Λάρισα): κανονικό 12€, μειωμένο 10€ (φοιτητές, ΑΜΕΑ, κάρτα ανεργίας 65+)

Το Μουσικότροπο διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1