sandal logo

larissa

Έκθεση κοσμήματος στον Μύλο του Παππά

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει την έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων και κατασκευών, της Βίλμα Βαλάση, που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Μύλου του Παππά (ισόγειο, κεντρικό κτήριο).

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 21:00.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 20:00.

Στην έκθεση θα παρουσιαστεί η συλλογή κοσμημάτων Together winter '22-'23, η οποία αποτελείται από μενταγιόν-γούρι '23, σκουλαρίκια, καρφίτσες και άλλες προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η Βίλμα Βαλάση δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής χειροποίητων κοσμημάτων τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ παράλληλα η δουλειά της επεκτείνεται και στη δημιουργία χειροποίητων υποδημάτων και κατασκευών.
Ως αργυροχρυσοχόος διδάσκει κατασκευή κοσμήματος στον Μύλο του Παππά. Μετά από μια δεκάχρονη παρουσία στον εμπορικό χώρο της Λάρισας με το κατάστημα BB creations, η προώθηση των δημιουργιών της συνεχίζεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της.
Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της μέσα στα χρόνια σε εκθέσεις όπως στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το 2011 και στην Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού το 2012.
Το κοινό της πόλης μας θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για τις καινούργιες δημιουργίες της σε τακτά διαστήματα, μέσω εκθέσεων.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1