sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Πανελλήνιες Εξετάσεις: Εκδήλωση υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων για τη διαχείριση του άγχους στο 11ο Λύκειο Λάρισας

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Εκδήλωση υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων για τη διαχείριση του άγχους στο 11ο Λύκειο Λάρισας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι προ των πυλών και το άγχος των μαθητών σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά είναι σε υψηλά επίπεδα. Για τον λόγο αυτό, η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων Δήμητρα Παπαστεργίου και η κοινωνιολόγος – συντονίστρια του Παραρτήματος ΡΟΜΑ στη Νέα Σμύρνη Εύη Μπουκόρου, συνδιοργάνωσαν ενημερωτική δράση στους μαθητές του 11ου Γενικού Λυκείου σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης του άγχους εξέτασης.

Αναλύθηκαν μεταξύ άλλων οι  τρόποι οργάνωσης του χρόνου που απομένει μέχρι την έναρξη των εξετάσεων και των παγίδων που πρέπει να αποφύγει ένας μαθητής με σκοπό να επιτύχει στη δύσκολη και απαιτητική διαδικασία των πανελληνίων. 

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων και  τη διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας.

Το Κέντρο κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο».

Για περισσότερες πληροφορίες: Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμου 3Α, τηλ. 2410680242 & 2410680250, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.larissa-dimos.gr/el/component/k2/item/241-kentrokoinothtas

Παράρτημα Ρομά Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45  τηλ. 2410-231122, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

210611 ejetaseis

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1