sandal logo

poli 12

Προσφορά από την ALFAKATSIFA στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σημαντική ποσότητα καφέ προσέφερε η εταιρεία «ALFAKATSIFA» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων , με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων που εξυπηρετούνται από τη δομή ενόψει και των εορτών του Πάσχα.

 Τα προϊόντα παρέδωσε η κα Κατσίφα Νικολέτα στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου  η οποία τόνισε  ότι η εταιρεία AlfaKatsifa στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια .

Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής ενώ ευχαρίστησαν για την προσφορά.

*Παράλληλα τρόφιμα και παιχνίδια συγκέντρωσε το 3ο Γυμνάσιο Λάρισας (ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, εκπαιδευτικοί και μαθητές) για τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας

 Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στην οδό Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).

210416 koin pant katsifa

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1