sandal logo

poli 12

Προσφορά μερίδων φαγητού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (εστιατόριο ΛΟΦΙΟ)

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

201104 pantop1

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία προχώρησε το εστιατόριο «ΛΟΦΙΟ» στη Λάρισα μετά τα έκτακτα μέτρα που έφερε ο κορονοϊός προσφέροντας μερίδες φαγητού στους εξυπηρετούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου .
Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος κκ Ζαχαρής Χρήστος και Τεκερλέκης Ανδρέας οι οποίοι προσέφεραν τις μερίδες τόνισαν ότι « αποφασίσαμε να μαγειρέψουμε για τους ανθρώπους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας.»
Από την πλευρά του Δήμου τους ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία αυτή, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σωτήρης Βούλγαρης, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Έφη Ζιώγα οι οποίοι τόνισαν ότι «τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για φορείς και επιχειρήσεις».
Επίσης παρευρέθηκαν η Προϊσταμένη Κοινωνικών Δομών Βασιλική Δοβλατανιώτη, ο Υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θοδωρής Γαντζούδης , και η Κοινωνική Λειτουργός Αντιγόνη Μπουχώρη .
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1