sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Κοινωνικό Παντοπωλείο - Προσφορά τροφίμων από τον Σύλλογο Συνταξιούχων Εργατοϋπαλλήλων της ΔΕΥΑΛ

Κοινωνικό Παντοπωλείο - Προσφορά τροφίμων από τον Σύλλογο Συνταξιούχων Εργατοϋπαλλήλων της ΔΕΥΑΛ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εργατοϋπαλλήλων της ΔΕΥΑΛ ενισχύοντας για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν εκ μέρους του συλλόγου ο πρόεδρος κος Μοράρος Σίμος, ο αντιπρόεδρος κος Ζάχος Ζαχαρίας και ο αναπληρωτής ταμίας του συλλόγου κος Ζέικος Θεμιστοκλής παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κου Δημήτρη Δεληγιάννη, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Επίσης το παρόν έδωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κος Μιχάλης Αναστασίου καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

181015 koin deyal
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.


Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1