sandal logo

poli 12

Εκδήλωση Κέντρου Κοινότητας - Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα άτομα τρίτης ηλικίας στο χώρο του Γ’ ΚΑΠΗ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και του Γραφείου Ασθενών με θέμα: «Παθήσεις του Προστάτη», υλοποίησε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Ομιλητές ήταν ο Δρ. Μιχάλης Σαμαρίνας Επιμελητής Α’ και Επιστημονικά Υπεύθυνος της Ουρολογικής Κλινικής ΓΝ Λάρισας και η Ουρολόγος κ. Αικατερίνη Τσιόγγα. Στη συζήτηση που ακολούθησε οι γιατροί απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες με στόχο να γίνει κατανοητή η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. 

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων (Οικονόμου Εξ Οικονόμων 8Α & Ρούσβελτ τηλ 2410680242 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

240223 kentro koinotitas pathiseis

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1