sandal logo

poli 12

Δήμος Λαρισαίων: Εμβολιασμός στο Παράρτημα Ρομά

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την κοινωνική ένταξη των ρομά και με στόχο τη προαγωγή και προάσπιση της υγείας, το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων συνεχίζει τις δράσεις υποστήριξης των ρομά που διαμένουν στον οικισμό.

Συγκεκριμένα το Παράρτημα Ρομά της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων, υλοποίησε, όπως κάθε χρόνο σε συνεργασία με την ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων, εμβολιασμό κατά του Πνευμονιόκοκκου σε ενήλικες ρομά και ταυτόχρονα ξεκίνησε ο εμβολιασμός των ανήλικων με εμβόλια που ανήκουν στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού και θεωρούνται υποχρεωτικά για την φοίτηση των παιδιών στο σχολείο. Ο εμβολιασμός των παιδιών θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στο χώρο του Παραρτήματος Ρομά από το ιατρικό επιστημονικό προσωπικό της ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων.

230209 roma emvoliasmos
Για πληροφορίες:
Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45 Νέα Σμύρνη, τηλ. 2416006922, 2410-231.122, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1