sandal logo

poli 12

Τρόφιμα παρέδωσε το 10ο Γυμνάσιο Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τρόφιμα  παρέδωσε το  10ο Γυμνάσιο Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τις ανάγκες των συμπολιτών που στηρίζονται από τη Δομή με αφορμή και τις γιορτές που διανύουμε.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στο χώρο του σχολείου από τις μαθητικές κοινότητες, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τη Διεύθυνση και τους Εκπαιδευτικούς του σχολείου ενόψει του Πάσχα με σκοπό να ενισχύσουν κι αυτοί το πασχαλινό τραπέζι των ευπαθών ομάδων της πόλης.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης για συγκέντρωση τροφίμων από τα σχολεία  με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Επιπλέον με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να κατανοήσουν το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη.

Από την πλευρά το Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος ο οποίος ευχαρίστησε μαθητές και εκπαιδευτικούς για τα είδη που προσέφεραν τονίζοντας ότι τέτοιες πράξεις πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1