sandal logo

poli 12

Η ΚΑΕ Λάρισα στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ  ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο χώρο της Δομής ενώ παράλληλα  τα μέλη  της ομάδας ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι παίκτες  της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ  Τηλέμαχος Βησσαρίου, Jalen Hudson και Devonte Green έδειξαν ενδιαφέρον για ότι είδαν και άκουσαν από τα στελέχη της Δομής.

 Τους παίκτες συνόδευσε ο team manager κος Άρης Γκαμπέτας ο οποίος   ενημέρωσε  ότι η ομάδα   βρίσκεται με τον τρόπο της δίπλα στους συνανθρώπους  μας  που έχουν ανάγκη δείχνοντας  έτσι το κοινωνικό της πρόσωπο και στηρίζει  τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου διαθέτοντας δωρεάν εισιτήρια για οικογένειες με παιδιά δικαιούχοι της Δομής, ενώ παράλληλα έκανε ένα γενικό κάλεσμα στην πόλη να στηρίξει την ομάδα.

 Το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού  Καταστημάτων και  Εστίασης κος Αναστασίου Μιχάλης  ο οποίος τόνισε ότι: «η πόλη πρέπει να  αγκαλιάσει την ομάδα κάνοντας κάλεσμα στους φιλάθλους να τη στηρίξει υπενθυμίζοντας τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στις 20:00».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

220412 kaelarisa

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1