sandal logo

poli 12

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 32ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τρόφιμα  παρέδωσαν μαθητές σχολείων της πόλης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τις ανάγκες των συμπολιτών που στηρίζονται από τη Δομή.

Οι μαθητές όλων των τάξεων του 32ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας  και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τρόφιμα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ευπαθών ομάδων της πόλης.

Εκ μέρους του σχολείου τα είδη παρέδωσαν οι μαθητές  της έκτης τάξης ΣΤ1&ΣΤ2 τους οποίους συνόδευσαν οι δάσκαλοι κα Παπαευθυμίου Στεφανία και κος Μπισικλής Δημήτρης.

Επίσης σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκέντρωσαν και παρέδωσαν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας με σκοπό πάντα την αλληλεγγύη και την αγάπη προς το συνάνθρωπο.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι δάσκαλοι του σχολείου κ.κ. Οικονόμου Αντώνης , Τσιρίκος Ανδρέας ,Ντάπλια Ελένη και Κακούσιος Ευθύμιος οι οποίοι τόνισαν ότι το 3ο δημοτικό βρίσκεται  πάντα κοντά  στους αδύναμους συμπολίτες είτε συγκεντρώνοντας χρηματικά ποσά είτε δίνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Αυτή τη φορά συγκεντρώνοντας και προσφέροντας σημαντική ποσότητα τροφίμων  για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Οι μαθητές και των δυο σχολείων ξεναγήθηκαν στο χώρο της Δομής   και ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου για λειτουργία και το έργο που επιτελείται στη Δομή.

Το παρόν έδωσε  ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης  ο οποίος ευχαρίστησε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία αυτή τονίζοντας ότι τέτοιες πράξεις πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους .

 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

220112 dhmotiko

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1