Δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας για το νερό της Λάρισας

Print

Κοινωνικός Διαμοιρασμός :
  • Ειρ. Αγαπηδάκη: Καταλληλο για ανθρώπινη χρήση το νερό της ΔΕΥΑΛ

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, κατά την ενημέρωση για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 12 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα, επιβεβαίωσε πλήρως τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη για την άριστη ποιότητα του νερού του δικτύου της ΔΕΥΑΛ.

Ειδικότερα, στις δηλώσεις η κ. Αγαπηδάκη και μεταξύ άλλων, αναφερόενη σε ζητήματα υδροδότησης τόνισε τα εξης:
«Ελήφθησαν σήμερα δείγματα από Λάρισα και Βόλο και έχουν προγραμματιστεί δειγματοληψίες από όλες τις περιοχές, είπε ακόμα.
Η κατάσταση είναι η εξής: στη Λάρισα το νερό είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση. Η κ. Αγαπηδάκη διευκρίνισε ότι όταν λέμε ανθρώπινη χρήση εννοούμε ότι το πίνουμε, μαγειρεύουμε κάνουμε μπάνιο, πλένουμε λαχανικά.
Όταν λέμε ότι το νερό δεν είναι κατάλληλο για ανθρώπινη χρήση, εννοούμε δεν είναι πόσιμο και δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε πουθενά. Αν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να το βράσουμε για 3 λεπτά στους 100 βαθμούς»

Παραθέτουμε το link από τις δηλώσεις της κας Αγαπηδάκη:

https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/e-agapidaki-46-peristatika-gastrenteritidas-24-anapneystikou-me-salmonela-vrefos-nosileyetai-se-kali-katastasi/

Contact

Municipality of Larissa, 1 Ionos Dragoumi str P.C. 41222

Call center: 2413 500 200 | Fax: 2410 250 372
E-mail: protokolo@larissa-dimos.gr

More Info

kairos 1 en ekdromes larissa en

Copyright © 2016 Municipality of Larissa | Website Design by ITBIZ DIGITAL AGENCY