Οι μικροί αθλητές μας ταξίδεψαν με την Αλίκη

Print

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Οι Ακαδημίες του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων, οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Κοιν.Σ.Επ."Αθλοτεχνίες" και οι μικροί συμμετέχοντες των Ακαδημιών Τένις, Ποδηλασίας, Βόλεϊ, Ποδοσφαίρου και Κολύμβησης έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο Πνευματικό κέντρο “Χατζηγιάννειο” το πρωί του Σαββάτου. Με χαρά παρακολούθησαν και διασκέδασαν με μια διαδραστική παράσταση κουκλοθεάτρου "Φτου και βγαίνω", με αποτέλεσμα μικροί και μεγάλοι να ταξιδέψουν παρέα με την Αλίκη σε μια μηχανή του χρόνου.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Αθανάσιος Μαμάκος σε ένα σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά στους μικρούς αθλητές, μίλησε μαζί τους ανταλλάζοντας απόψεις και τόνισε την σημασία να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.

240227 akadimies kopi pitas

Με την σειρά του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης Ηρακλής Γερογιώκας ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να κάνουν αθλητισμό και όχι κατ΄ανάγκη πρωταθλητισμό και οι γονείς να είναι κοντά και να τα στηρίζουν. Ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξη και εμπιστοσύνη προς το τμήμα Αθλητισμού Δ.Λαρισαίων. Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους καθηγητές για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων Αθανάσιος Μαμάκος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης Ηρακλής Γερογιώκας, η προϊσταμένη του τμ. Αθλητισμού Έλενα Ζήλου, η σύμβουλος εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελένη Ξυνοπούλου και η αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας Χρύσα Καλτσογιάννη.

240227 akadimies kopi pitas

Με ενθουσιασμό παρέλαβαν οι τυχεροί των φλουριών τα δωράκια τους από τον Αντιδήμαρχο κ.Γερογιώκα και από τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.Οι καθηγητές Φ.Α. Βαγγέλης Αποστόλου, Εύη Ευαγγέλου, Λένα Θεοδώρου, Σοφία Χατζή, Έφη Καράτζου, Χριστίνα Παπανικολάου, Κώστας Κόρακας, Θάνος Γκόγκος, Γιώργος Γκαμπλιάς, Ματίνα Κουρίνου, Νίκος Αρσενίου εύχονται υγεία, επιτυχίες και πρόοδο σε όλους τους μικρούς αθλητές.

240227 akadimies kopi pitas

Contact

Municipality of Larissa, 1 Ionos Dragoumi str P.C. 41222

Call center: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

More Info

kairos 1 en ekdromes larissa en

Copyright © 2016 Municipality of Larissa | Website Design by ITBIZ DIGITAL AGENCY