sandal logo

poli 12

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Προμήθεια λογισμικού "Περιουσιολόγιο"

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια του λογισμικού "Περιουσιολόγιο". Η λειτουργία του λογισμικού θα αφορά τη μηχανογραφική παρακολούθηση της Δημοτικής Περιουσίας από τις Διευθύνσεις Οικονομικών Υπηρεσιών, Τοπικής-Αγροτικής Οικονομίας και Πολεοδομίας. Το λογισμικό πρέπει να πληρεί την με αρ.πρωτ. 10621/13-3-2018 Τεχνική Περιγραφή και να συνεργάζεται με το ήδη εγκατεστημένο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Δήμου "OTA-Genesis" της εταιρείας SingularLogic Α.Ε. και συγκεκριμένα με τις υποεφαρμογές Τ.Α.Π., Καταστήματα, Μισθώματα, Γη σε Χρήμα, Τέλη 2-5 % και Οικονομική Διαχείριση. Για το λόγο αυτό, ο οικονομικός φορέας που θα καταθέσει προσφορά θα πρέπει, σε περίπτωση που δεν είναι ο κατασκευαστής του λογισμικού, να είναι μεταπωλητής των προϊόντων της κατασκευάστριας εταιρείας SingularLogic Α.Ε. στο χώρο των Ο.Τ.Α. και επίσημος υποστηρικτής των εφαρμογών της στο χώρο των Ο.Τ.Α.

Η διαδικασία θα γίνει με απ’ ευθείας ανάθεση, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής και με ενδεικτικό συνολικό προϋπολογισμό μέχρι 3.720,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Παρακαλούμε να μας στείλετε προσφορά (τεχνική περιγραφή, βεβαίωση επίσημου μεταπωλητή και υποστηρικτή των προϊόντων τηςSingularLogic Α.Ε. και οικονομική προσφορά) για το εν λόγω λογισμικό, με φυσική παρουσία στο Δημαρχείο, Ίωνος Δραγούμη 1, Λάρισα, 3ο όροφο, Τμ. Υποστήριξης Πληροφορικών Συστημάτων και Επικοινωνιών, (αρμ.υπάλ. Δράκου Ελένη) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι Τετάρτη 16/5/2018, ώρα 12:00μ.

Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ.

Για την τεχνική περιγραφή, πατήστε εδώ.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1