sandal logo

larissa

ΜΠαρΤ10- Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή καλλιτεχνών στο Residency με την Ελένη Ευθυμίου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τι σημαίνει η γονεϊκότητα σήμερα; Τι προκλήσεις δημιουργεί; Ποιοι είναι σήμερα οι νέοι γονείς; Τι διαφορά έχουν από τις προηγούμενες γενιές; Πώς επηρεάζει τις επιλογές των νέων γονιών η κοινωνική πραγματικότητα;

… και …

Ποια είναι τα νέα ανθρωπάκια που θα κατοικήσουνε αυτό τον κόσμο; Θα μπορέσουνε άραγε να τον κάνουνε καλύτερο; Τι θα γινόταν αν όλα αυτά τα νέα, μικρά ανθρωπάκια είχαν την ευκαιρία να μας διδάξουν κάτι κι εμείς να μάθουμε από αυτά;

Το εργαστήριο ΝΕΑ, ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ θα πραγματοποιηθεί μέσα στο διάστημα 18/9-23/9 και θα οδηγήσει σε μία ολοκληρωμένη πρωτότυπη πολυμεσική παράσταση στις 24/9 στο Μύλο Παραστατικών Τεχνών. Η σκηνοθέτρια Ελένη Ευθυμίου και η οργανώτρια ομάδα ΣΜουΘ καλούν καλλιτέχνες (ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς, κινηματογραφιστές, ποιητές, συγγραφείς, χορευτές κ.ά.) που έγιναν πρόσφατα γονείς, πρόκειται να γίνουν ή τους εμπνέει απλώς το θέμα της γονεϊκότητας και τα ερωτήματα γύρω από τη ζωή των μωρών, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και τη διαθεσιμότητά τους προκειμένου να συμμετέχουν δημιουργικά μόνοι ή και παρέα με τα μικρά τους στο πρωτότυπο αυτό, ερευνητικό καλλιτεχνικό εργαστήριο και στη δημιουργία μίας ιδιαίτερης θεατρικής εμπειρίας.

Για την δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να αποσταλεί στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. βιογραφικό και ένα σημείωμα ενδιαφέροντος έως 150 λέξεις στο οποίο αναφέρουν γιατί τους αφορά το συγκεκριμένο εργαστήριο έως την Παρασκευή 25 Αυγούστου.

Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών στο εργαστήριο θα γίνει με κριτήριο την χωρητικότητα του χώρου, την ποικιλία των καλλιτεχνικών ιδιοτήτων, την άμεση ή έμμεση σχέση με το θέμα της έρευνας και τη σειρά προτεραιότητας.

*Για συμμετέχοντες/ουσες εκτός Λάρισας υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης εξόδων διαμονής, παρακαλούμε δηλώστε τo στο μήνυμά σας.

Ο Μύλος Παραστατικών Τεχνών συνδιοργανώνεται από το ΣΜουΘ και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού κι Επιστημών του Δ. Λαρισαίων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΥΠΠΟΑ.

230808 eythimioy

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1