sandal logo

larissa

Οι Gadjo Dilo στο Μουσικότροπο - ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ακύρωση συναυλίας

Το φεστιβάλ Μουσικότροπο ενημερώνει το κοινό ότι η συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα Gadjo Dilo, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Μαρτίου στο ΔΩΛ, ακυρώνεται λόγω κωλύματος της μπάντας.

Τα χρήματα όσων αγόρασαν εισιτήρια, θα επιστραφούν αυτόματα στους λογαριασμούς τους, εντός τριών με πέντε εργάσιμων ημερών.

Για τυχόν απορίες σε σχέση με τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι υπόλοιπες δράσεις του φεστιβάλ θα συνεχίσουν κανονικά.

--------------------------------------------

Σπουδαίες συναυλίες, βιωματικά εργαστήρια, προγράμματα για παιδιά, παιδικές παραστάσεις και έκθεση ζωγραφικής συνθέτουν το παζλ του δημοφιλούς φεστιβάλ Μουσικότροπο, που μας φέρνει κοντά στη μουσική με τον δικό του τρόπο.

Τον Μάρτιο μέσα από ένα πλήθος εκδηλώσεων, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα πολύ αγαπητό μουσικό συγκρότημα, τους Gadjo Dilo.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στις 20:30 στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Οι Gadjo Dilo παντρεύουν την τσιγγάνικη jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από τον θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του '50 και '60, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στιλ, το "Manouche De Grec".

Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έντονο το "ελληνικό" στοιχείο αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazz standards και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου. 

Το Μουσικότροπο διοργανώνουν η Αντιδημρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/gadjo-dilo/larisa-dimotiko-odeio/ και στο Public (Κούμα 6, Λάρισα): κανονικό 12€, μειωμένο 10€ (φοιτητές, ΑΜΕΑ, κάρτα ανεργίας 65+).

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1