sandal logo

larissa
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Εκδηλώσεις
  • Μικρή παράταση στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού για συμμετοχή στο Φεστιβάλ Πηνειού 2022

Μικρή παράταση στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού για συμμετοχή στο Φεστιβάλ Πηνειού 2022

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων βρίσκεται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για το Φεστιβάλ Πηνειού, ενός σπουδαίου πολιτιστικού γεγονότος, η φήμη του οποίου απηχεί σε πανελλαδικό επίπεδο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Φεστιβάλ Πηνειού 2022 θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου, ώστε να συμπεριληφθεί η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής (21 Ιουνίου), όπως συνηθίζεται μετά την αναμόρφωση – αναβάθμιση του Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια.

Το Φεστιβάλ Πηνειού είναι ένας θεσμός που προάγει τον πολιτισμό, αναδεικνύοντας το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό και παράλληλα παρουσιάζοντας ό,τι ενδιαφέρον και καινούριο συμβαίνει στη χώρα, αλλά και το εξωτερικό.

ΔΡΩΜΕΝΑ

 

Με βασικό χαρακτηριστικό τη διαδραστικότητα, επιδιώκει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα δρώμενα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά, να ανακαλύψουν βιωματικά όλες τις τέχνες, να διασκεδάσουν ουσιαστικά, να νιώσουν το Φεστιβάλ δική τους υπόθεση.

Με το παραπάνω σκεπτικό, καλούνται όλοι οι φορείς- πολιτιστικοί, αθλητικοί, κοινωνικοί, καθώς και μεμονωμένοι καλλιτέχνες, να καταθέσουν ανάλογες προτάσεις, μέχρι τις 8 Μαΐου 2022.

Κάθε δρώμενο πρέπει να συνιστά μια πρόταση που θα προάγει την αισθητική και πνευματική ανάπτυξη και θα δημιουργεί πολιτιστικό προϊόν.
Είναι σημαντικό οι προτάσεις να γίνουν εμπρόθεσμα ώστε να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία.

Η συμμετοχή, αν και μη αμειβόμενη, δίνει την ευκαιρία στους δημιουργούς να δείξουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό, να επικοινωνήσουν με τους πολίτες, να πάρουν μέρος και να συμβάλλουν σε ένα κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της πόλης τους.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επίσης, προτάσεις μπορούν να καταθέσουν και όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί του Φεστιβάλ (https://www.festivalpineiou.gr/xorigia/).

 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Οι εθελοντές αποτελούν την καρδιά κάθε μεγάλης διοργάνωσης.

Το Φεστιβάλ Πηνειού είναι μια πολυεπίπεδη διοργάνωση που αποτελείται από καλλιτεχνικά δρώμενα και αθλητικές δράσεις που γίνονται παράλληλα.

Μέσα από την εθελοντική συμμετοχή, εκτός από τη χαρά της συνεργασίας και της προσφοράς, αποκτάς και την ενδιαφέρουσα εμπειρία των παρασκηνίων.(https://www.festivalpineiou.gr/ethelontismos/)

Πληροφορίες: Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, Μύλος του Παππά, κεντρικό κτήριο, τηλέφωνο: 2410 614449, url:www.festivalpineiou.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

220426 festival

220426 festival2

220426 festival3

220426 festival4

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1