sandal logo

poli 12

34ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την Πέμπτη έγινε στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων για το 34ο πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων.

Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν ο καταρτισμός των ομίλων για την νέα αγωνιστική περίοδο, η κλήρωση της 1ης φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ο προιστάμενος του Αθλητικού τμήματος κ. Τσίρκας Στέλιος αφού καλωσόρισε τους υπευθύνους των ομάδων τόνισε ότι «ο σκοπός του πρωταθλήματος των Εργαζομένων δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός. Οι παίκτες πρέπει να χαίρονται τα παιχνίδια, να διασκεδάζουν, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα εδώ και τριάντα τρία  χρόνια, να αθλούνται με το άθλημα που αγαπάνε.

Στην συνέχεια έγινε η κλήρωση και οι ομάδες χωρίστηκαν σε πέντε (5) ομίλους που θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα του ενός γύρου. Στην Β΄ φάση οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου θα συγκροτήσουν την Α1 κατηγορία και οι υπόλοιπες την Α2 κατηγορία.

Με την λήξη της 2ης φάσης θα ισχύσει και ο θεσμός του κυπέλλου με συμμετοχή δεκαέξι  ομάδων.

Οι αγώνες  θα αρχίσουν στις 7 Νοεμβρίου  με την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι υπεύθυνοι των ομάδων θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία της διεύθυνσης όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή των ομάδων τους στο νέο πρωτάθλημα.

ΟΜΙΛΟΙ

1ος Όμιλος

2ος Όμιλος

3ος Όμιλος

4ος Όμιλος

5ος Όμιλος

ΔΕΥΑΛ

ΦΑΡΜΑΚΟΠΕΙΟΙ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

COSMOS

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

ΑΥΤ/ΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

ΕΒΕΛ

ΠΥΛ

ΠΟΛ. ΜΗΧ/ΚΟΙ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ

ΓΕΩΠΟΝΟΙ

ΕΘΝ. ΤΡΑΠΕΖΑ

MIKEL

DEL MONDE

ΤΕΙ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΕΞΟΔΟΣ

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ

ΕΥΦΛ

ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ

   

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

ΚΟΜΩΤΕΣ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1